Acţionari noi la clubul de volei

După excluderea din acţionariat a firmei Drilling Equipment, din cauza problemelor create între reprezentantul Paul Hodiş şi conducerea clubului de volei, oficialii zălăuani au purtat discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din zonă, pentru a-i atrage alături de echipă, o parte dintre ei răspunzând deja pozitiv. „Cel mai mult mă bucur că am reuşit să atragem câţiva oameni de afaceri alături de echipă şi numărul acţionarilor va creşte. Vom avea lângă noi oameni de afaceri care ne vor sprijini atât financiar, cât şi moral. Şi aceasta, deoarece vrem să arătăm că echipa nu este a Primăriei, ci a comunităţii. Am apelat la comunitate şi la un grup important de oameni de afaceri, tocmai pentru a arăta că echipa nu este a Primăriei. Era simplu să desfiinţăm echipa şi să facem alte lucruri cu aceşti bani, dar nu trebuie să uităm că Zalăul a fost şi este cunoscut şi prin de volei. În momentul de faţă, dintre sporturile de echipă din judeţ, voleiul are cele mai bune rezultate. În acest moment, domnul Radu Istrate, prin firma SC Primavera, este deja acţionar şi, foarte probabil, în curând va deveni şi domnul Traian Pop de la Fibrex. Pe lângă ei vor veni lângă echipă şi alţi acţionari, a dezvăluit preşedintele Radu Nistorescu.

3 Thoughts to “Acţionari noi la clubul de volei”

  1. Anonim

    Ai o problema cu repetitia ori ne consideri tampiti? Numara de cate ori ai scris „oameni de afaceri”! Sa stii ca am inteles din prima ca echipa nu e a primariei! De ce ai simtit nevoia sa scrii iar la distanta de o fraza?

  2. Anonim

    Dar la fotbal dc nuau atras oameni de afaceri’au l
    Asat sa se canoneasca in liga3 si singur pe domn presedinte nelu morar asta e daca fotbalul nu e iubit de autoritatiile locale si judetene

  3. omul dornic sa se bage in seama..

    Dnul Istrate este mare amator de a se baga in SEAMA. La inceput prin munca doamnei sale si a socrului Muresan, acum se da rotund in loja pe langa potrovita, primare si marele administrator al munitipiului Nistorescu … ” Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti …”VAI, VAI, raducule ,ce mititel esti..

Leave a Comment